Hi, ik ben Djuli!

Ik ben geboren en getogen in Hellevoetsluis, een kleine stad in de buurt van Rotterdam. Zeven jaar geleden verhuisde ik naar België. Na een aantal jaar in bijberoep, werk ik sinds dit jaar fulltime als personal branding fotograaf om ambitieuze ondernemers sprekende beelden te bezorgen.

Mijn passie voor fotografie gaat ‘waaay back’, want als kind kon je me al terugvinden met camera in de hand. Als tiener besloot ik om hiermee verder te gaan en zo belandde ik aan de kunstacademie in Rotterdam, waar ik digitale fotografie studeerde.

Djuli Bravenboer Personal Branding Fotografie Leuven Hasselt
Djuli Bravenboer Personal Branding Fotografie Leuven Hasselt

In 2015 verhuisde ik naar België voor de liefde, waar ik in bijberoep begon als bruidsfotograaf om koppels te voorzien van prachtige herinneringen aan hun mooiste dag.

Onlangs zette ik de stap van bijberoep naar hoofdberoep en intussen werk ik als fulltime personal branding fotograaf. Mijn focus hierin ligt steeds op het tonen van de authenticiteit van je zaak om precies de juiste klanten aan te trekken. 

Niet enkel op vlak van beelden kan ik mezelf als een ‘creatieve ziel’ beschouwen, ook in mijn vrije tijd daag ik m’n creativiteit graag uit. Zo probeer ik regelmatig nieuwe hobbies uit, van macramé en aquarel tot sieraden en geurkaarsen maken.